SMC upprop ...

... gällande ny skatt på trafikförsäkringen! Idag var det stor manifestation runt om i landet med upprop, namninsamling och korteger. I Djurmo (Dalarna) samlades ett stort antal motorcyklister vid Touringbutiken där det gavs information innan alla i korteg gav sig av mot Borlänge och Falun. Bilden nedan visar samlingen där SMC informerade om det nya skatteförslaget och vad det kan leda till.

manifest01

När nu så många motorcyklister samlats på en och samma plats så passade även SMC Travel på att informera om sommaren utbud av MCresor. Undertecknad, tillsammans med Göran Svensson, passade på att informera om SMC Travels hela utbud samt speciellt de resor som vi kör i Norge i år. Det blev även en hel del allmän diskussion om MC touring och glädjen att ge sig av på äventyr :) Här nedan kommer en bild från SMC Travels monter med MC, bilder och stor karta över hela skandinavien.

manifest02

Vädret var lite kallt och blåsigt, typiskt aprilväder, men det verkade inte skrämt bort besökande motorcyklister som rullade in i en jämn ström hela dagen. Nu får vi passa på att njuta av ytterligare sköna MCdagar och för den som även har "klämdag" på måndag blir det ju en riktig långhelg :) // HansR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0