Åter till ...

... verkligheten! Ja då var mässan slut för i år och resultat verkar gott. Det var ett stort intresse för våra resor och det var inte många minuter som jag fick chans att vila rösten. Det hela gav dock mersmak så chansen är väl stor att vi dyker upp även i Göteborg nästa år. Fortfarande finns det dock resor kvar och är du intresserad så är det bara att gå in på www.smctravel.se och välja och vraka på allt från norra Kina till Dalarnas Lustgård.

Vintern har även kommit åter till Dalarna och nu ligger det ca tre decimeter snö på marken. Om det nu inte blir allt för varmt igen så kommer nog småvägarna att bli riktigt fina. Vi får se om det ges någon chans att komma ut :) // HansR

Dag 2 ...

Ja då var även dag 2 på mässan avslutad. Idag var det helt klart mer folk och det märktes båpe i montern och på mässgolvet. Det blev att prata resor mest hela dagen och även några ytterligare anmälda :)

Vi tar nu en väl behövlig vila inför morgondagen, lördag, den enligt statistik mest besökta dagen! // HansR

Ps.du som tänkt dig med till Norges Tak måste nog skynda nu för platserna börjar ta slut.

Mässan ...

Nu är mässan igång! Montern har blivit byggd och första dagen avklarad och så här långt har det väl varit ganska lugnt. Torsdag och fredag är väl branschfolkets dagar och den vanliga publiken kommer nog först fredag kväll, lördag och söndag. Så igen har du vägarna förbi Stockholm och mässan är du välkommen till SMC Travels monter AG:08. Här har du en bild av vår monter,Välkommen! // HansR

Vinterkörning ...

Ja då blev det ändå tillsist lite vinterkörning :) I helgen blev det en tur till Dammskog och träffen där. Det var ett 20 tal personer som mött upp och det trots minus 15 på fredagen. Många djupa diskussioner blev det både om motorcyklar, dubbar, fina isar och världspolitik. Vi fick också ett celebert besök från FMCK, eller var det från rymden ...?
 
Det är förstås bäst med bra ljus vintertid och en tvåtakts Husqvarna levererar väl inte det bästa i den vägen :)
I år blev det inget besök från Holland men väl ett helt gäng från Norge, närmare bestämt från Oslo, Gjövik och hela vägen från Förde långt ut på Vestlandet! Tyvärr hade den mest snön försvunnit men det var som sagt kallt så vi slapp slask, salt och annat elände // HansR

Ps.nu är det snart dags för MC-mässa och på onsdag bär det av mot Stockholm. Vi får se om vi får till montern tills portarna öppnar på torsdag klockan 10.00. Välkommen förbi om du är på mässan - SMC Travel och Kinaresors monter vid ingången till A-hallen.

Effektivt ...

Ja mer effektivt än så här kan vi väl inte bli av med vintern!? Just nu är det 6 grader varmt och blåser 15 sekundmeter och har så gjort i snart tre dygn. Den lilla rest av vintern som finns kvar efter ett sådan blåslampa har effektivt omvandlats till blåis, det är inte mycket man kan använda blåis till? Det krävs i alla fall rejäla dubbar i däcken om jag ska få grepp när alla markens ojämnheter lindats in i ett tjockt lager blåis. Kanske blir det nu kallt igen och så ett litet puderlager med snö på det hela och sedan är det nog bäst att sitta kvar inne ...!?

Till helgen blir det MC träff Dammskog och det var ju synd att det fina vintern så effektivt skulle försvinna. Det hade varit roligt att få ta en riktig vintertur dit, vi får se hur det blir nu. Tur att jag har trehjulingen som går i alla väder :) // HansR

Året rullar på ...

... Ja fortfarande håller vintern i sig och det är riktigt fint vinterföre men inte blir det mycket åkt!? Jag har ingen speciell orsak mer än att jag inte verkar få tiden att fungera åt något håll ...? Det är nog hög tid att börja omprioritera!

Visst en sak drar ju lite extra just nu och kräver också en del tid och det är förberedelserna inför årets MC mässa. Som det ser ut just nu så ska vi nog få till en monter som kan visa hela utbudet av resor för SMC Travel 2009. Det ser ut att bli ett riktigt rekord år med resor för alla smaker. Just nu är det 12 olika resor med allt från Dalarnas Lustgård, Toscana och Kolaenduro. Den som är intresserad kan läsa mer på http:www.smctravel.se.

Vårt nya forum har också kommit igång om än med ett begränsat antal medlemmar så här långt, men det börjar nu samlas en hel del tips och annat som kan hjälpa oss i utövande av vårt stora nöje MC touring. Besök gärna forumet på http://mctouring.forum24.se och bidra gärna med både egna tips och kommentarer till andras.

Här i början av veckan provade jag även några av sommarens vägar i en mer vintrig skrud. jag tog en tur till Norge och passade då på att besöka Rena, Osen och Trysil. Mycket snö där nu och härliga MC vägar men tyvärr fick det bli fyra hjul för min del denna gång, det var lite transporter som måste ordnas. Jag fick också möjlighet att göra de sista bokningarna så nu ska snart alla Norgeresor vara kompletta när det gäller boendet 2009 :) // HansR

RSS 2.0