Härligt ...

Härliga tider, soliga tider och äntligen riktig Svensk sommar :)  Ja nu är det bara att njuta och se till att nyttja dagarna väl tyvärr så är det väln arbete som gäller ytterligare två veckor men sedan blir det nytt fokus. Vi får väl se om det är rejät uppvärmt tills dess :)

Är det någon som har vägarna förbi Dalarna till helgen så blir det säckpipekonsert vid Dalälven klockan 14 på söndag. Vi använder scenen vid Flottbrocafét i Gagnefs Kyrkby. Det blir mestadels spel på Svensk Säckpipa eller Västerdalspipa som den även brukar kallas. Välkommen!

Vad göra ...

Midsommar och mest bara regn, det blev till att leta lite i gömmorna där jag hittade lite filmmaterial från 2006. Det var filmen från vår tur längs med Kystriksveg 17 från Bodö till Namsos. I brist på annat så blev det ett klipp av denna DV film som mest filmades från styret men den ger ändå en lite bild av vad du kan få uppleva efter Kystriksveg 17. Du kan se videon från denna länk:

http://vimeo.com/5238773

Vi hoppas på lite bättre väder imorgon om vi nu vågar tro på det :)  // HansR

Regn, regn, regn ...

Ja inte blir man lycklig av detta grå och trista väder, jag hoppas att det är någon i detta avlånga land som får se lite sol? Idag mätte vi upp ca 40 mm och i går lika mycket och nu säger prognosen att det blir ca 40 till!!! Men man får se det positivt och passa på att testa alla regnkläder, Gore-Texkläder, väskor etc, det är ju alltid bra att upptäcka vissa läckage på hemmaplan och inte långt bort på resa.

Vi håller tummarna för att det är lite bättre väder på gång, kanske redan till midsommar som omväxling :) // HansR

Lite hoj ...

... men mycket garage! Ja just nu blir det lite hojåka då garagebygget får sin beskärda del, jag har dock svårt att förstå att inspirationen endast flöder på under tid av året då allt borde vara koncentrerat på hojåka? Men som sagt de tvåhjuliga fordonen behöver också lite omvårdnad så ett fint garage är ju aldrig fel. Vi får se om det kanske blir klart denna säsong? Om inte så finns det alltid fler säsonger :)

Intressant program idag på TV från Plus där olika hjälmar fick sig en omgång. Ja vad ska man tro egentligen är priset ett mått på säkerhet eller är det bara finesser och utsmyckning? För min egen del brukar jag först och främst se till att hjälmen sitter bra, vare sig för löst eller hårt, förhoppningsvis ger det då också bra säkerhet? Bra ändå att det skapas lite debatt i ämnet för det är nog den bästa piskan, eller moroten, för tillverkarna :)

Såg du inte programmet så passa på att se det på SVT Play. Här har du en länk: http://svtplay.se/v/1583021/plus/plus_sommar_-_del_1_av_6 // HansR

RSS 2.0