Vinter i antågande ...

Ja nu har helt klart hösten slagit till här i mellersta Sverige. Fortsatt gäller dock att skillnaden mellan söder och norr är mycket stor. I veckan som varit har vi haft 15 grader och viss sol i söder och -10 och full vinter i norr, där emellan har vi haft oväder med 0 gradigt och 30 - 70 cm meter nysnö!? Det märks att Sverige är ett avlångt land men kanske också att naturen och klimatet spelar oss ett spratt. Det är tyvärr många regn- och snöväder som passerar över landet just nu och det inbjuder väl inte direkt till MC turer :(  personligen gör det kanske ingenting då jag just nu vilar efter en operation men för er andra så är det väl ett tecken på att barmarksäsongen lider mot sitt slut. För de flesta innebär det också vinteruppställning av motorcykeln i väntan på en ny vår. Samtidigt är det högtid för tankar och funderingar inför nästa säsong. Var styr jag kosan nästan år? Vilka upplevelser söker jag? Vilka vyer men också framför allt vilka körupplevelser :)

Själv har jag satt full fart på tankeverksamheten och planerna inför våren, sommaren och nästa höst börjar så sakteliga ta form. Helt klart är dock att det måste bli många härliga och underbara MC turer både korta och långa :)

Jag fortsätter också att bevaka turerna runt skatt på trafikförsäkringen, något som fortsatt känns mycket luddigt i kanten och där ingen kan ge något klart besked hur det egentligen är tänkt // HansR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0