Är det slut nu ...

Som kanske all hört så pågår just nu en rättgång inom området fildelning. Åtalet gäller att Pirate Bay har tillhandahållit ett verktyg med vilket man kan utföra brottslig handling, det går både att ladda ner lagligt och olagligt material med verktyget och det är givetvis den olagliga delen som är i fokus för rättegången. Eftersom Pirate Bay även tjänat pengar genom att sälja reklam på samma sida där verktyget tillhandahålls så måste det hela vara åtalbart anser åklagaren.

Hm, vad kan detta innebära...!?

Det måste alltså betyda att det brott som motorcykeltillverkarna utför är än värre! Gäller förstås även andra fordonstillverkare. De tjänar ju pengar direkt, inte via reklam, på att sälja och tillhandahålla motorcyklar/bilar som gör mer än 200 km/h i timmen och som man kan säga direkt uppmanar till olagligheter!? Minst 8 av 10 förare bryter också, med all säkerhet ,mot lagen någon gång körandes dessa fordon.

Så hur ska det gå om Pirate Bay fälls? Är fordonstillverkarna nästa grupp att ställas inför skranket?

Jag vill förstås i detta sammanhang deklarera att det aldrig är OK att bryta mot lagen, oavsett om det gäller fildelning eller att hålla hastigheten på våra vägar // HansR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0