Historiske dag 1 ...

Ja nu är vi på väg ... och ska inte denna start gå till historien så ska väl ingen göra det :) eller ska jag säga :(

Det började med en tappad och överkörd mobiltelefon, en flygande polisinspektion, en trilskande GuldWinge, en triumph som inte klarar väta, en triumph som får soppa torsk, en BMW med löst bakhjul och vi kunde ändå inte haft det bättre. Jo det är klart skyfallet med hagel kunde vi förstås varit utan, det var både kalt och blött, men som sagt en varm dusch i Sundvolden hägrade och det kändes riktigt skönt. Nu får vi oss en god sömn här i Sundvollen innan vi ger oss i kast med morgondagen och vad som eventuellt då ska hända? Eller har allt redan hänt?

Imorgon far vi ner via Kongsberg mot Rjukan och södra Hardanger innan vi till sist når botten på Dalen. Ja ska man besöka en dal i Norge så är Dalen i Tokke först på min lista, dit tar man sig bara på ett sätt och det är ner för ett berg i serpentiner. Själva Dalen ligger 75möh trots att det ligger långt in i den norska fjällvärlden.

En bild från dagens tur som gick från Tällberg via Malung, Torsby, Kongsvinger och Jevnaker till Sundvolden Hotell i Sundvollen.


Kommentarer
Postat av: blåvinge

...ja, det är väl att hoppas att allt hänt.....

2009-08-18 @ 21:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0