Hemma igen ...

Ja då var jag åter hemma igen och lika vemodigt denna gång som alla andra gånger ... längtan på en ny tur finnsdär redan :)  Tyvärr bjöd väl inte heller den sista dagens 36 mil på skönväder. Första delen föll det väl inte så mycket regn men sista biten kan vi väl säga att himmelen öppnade sig! Turligt nog var vi då bara ett par mil från Gagnef och en värande dusch. Efter detta regn träffade vi också på en blöt MC polis som inte lyckats hålla tätt på vare sig ställ eller handskar. Han hade varit på kommendering under vansbrosimmet så det var väl någon som tyckte att även han skulle ha sin beskärda del av vatten :)

I natt får vi torka både oss själva och åra kläder så att de som har ytterligare ett antal mil hem får köra tort.

Fortfarande kan jag inte lämna det lustiga i att vi var två grupper som körde åt varsitt håll på samma rutt, den ena grupperna har haft mest sol och uppehåll hela vägen och den andra har haft regnställ på varje dag!? Det är lite märkligt hur det kan slå? Ja nu regnade det ju inte hela tiden utan mestadels har även vi haft uppehåll men regnet hängde i luften till och från varje dag. Sognefjell (Norges Tak) och Geiranger fick vi dock se i sol och det var inte helt fel :)

Men nu vet jag i alla fall att både handskar, stövlar och jacka håller tätt men tyvärr inte byxorna så det fick bli regnbyxa på.

Imorgon börjar nästa tur men det blir på hemmaplan "Dalarnas Lustgård" med dagsutflykter runt Siljan och bergslagsbygden. Vi får se om det har regnat klart nu så vi äntligen kan få lite torrare väder? // HansR

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-07-12 @ 21:11:29
Postat av: Folke

Hejsan!

vet inte om du känner /eller vet om den här,

sigthen: www.yr.no

Norges vädersaijt där får du prognoser över hela Norge

Typ Vestlandet,Hortland osv titta in där nästa gång du skall Till

Grannlandet i väster det är ju bra att vara förberedd menar jag.



MVH/Folke.

2009-07-12 @ 21:16:49
Postat av: Hans

Jo som sagt, den känner jag till men vad hjälper väl en prognos när man väl är där :)

2009-07-12 @ 23:52:16
URL: http://www.mctouring.se
Postat av: Anders Holmquist

Så ni fick även ni ta del av regnet när vi lämnade er så hadde vi fint väder ner till Kongvinger sen vart det regn hela vägen till Laxå och på Söndagen ner till

Jönköpng sen sken solen hela vägen till Malmö tack för en rolig vecka med nya erfarenheter av Mc-livet



Hälsn Anders

2009-07-13 @ 10:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0