Lite hoj ...

... men mycket garage! Ja just nu blir det lite hojåka då garagebygget får sin beskärda del, jag har dock svårt att förstå att inspirationen endast flöder på under tid av året då allt borde vara koncentrerat på hojåka? Men som sagt de tvåhjuliga fordonen behöver också lite omvårdnad så ett fint garage är ju aldrig fel. Vi får se om det kanske blir klart denna säsong? Om inte så finns det alltid fler säsonger :)

Intressant program idag på TV från Plus där olika hjälmar fick sig en omgång. Ja vad ska man tro egentligen är priset ett mått på säkerhet eller är det bara finesser och utsmyckning? För min egen del brukar jag först och främst se till att hjälmen sitter bra, vare sig för löst eller hårt, förhoppningsvis ger det då också bra säkerhet? Bra ändå att det skapas lite debatt i ämnet för det är nog den bästa piskan, eller moroten, för tillverkarna :)

Såg du inte programmet så passa på att se det på SVT Play. Här har du en länk: http://svtplay.se/v/1583021/plus/plus_sommar_-_del_1_av_6 // HansR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0