40 mil på en dag ...

... är kanske inte så märkligt men att göra 40 mil och aldrig komma längre hemifrån än 10 är något att förundras över :) Idag blev det en tur i omgivningarna med en ny servad MC och ett gäng glada norrmän. Det var ett trevligt gäng från Lillehammer och Elverum på tur i Sverige och som gärna ville ha lite tips om fina MC vägar. Hur gör man då skulle säkert någon säga, hur överträffar man norska vägar med mellansvenska skogsvägar? Ja helt enkélt är det inte men en och anna del av turen idag höll nog så hög norsk standard :) Bäst av dem alla var väl sträckan mellan Lindesnäs och Fredriksberg som även fick norrmän att dra på smilbanden :)

Tyvärr hade vi otur med en MC som fick oljeläckage i slutväxeln men tur i oturen var vi då i Fredriksberg där 300 MC entusiaster hade MC läger över helgen med en hel verkstad i bagaget :)

Jag får önska de 22 från vårt västra grannland en riktigt god tur även på väg hem.
Och hur gick det på Gokarten, vem vann? // HansR


Kommentarer
Postat av: Bent Nilssveen

Hei Hans, og takk for sist!

Tusen takk for en kjempefin tur på lørdag! Du guidet oss gjennom en noen herlige svinger, og viste oss at også Sverige har noen fine MC-veier!

Hvem som vant Gokarten, er jeg litt usikker på. Men alle vant festen etterpå=)

Takk igjen, dette var ikke siste gangen vi kom til Sverige på MC=)

2010-06-21 @ 16:43:39
Postat av: HansR

Takk for det Lars! Ni är hjärtligt välkommen igen och kanske ges det då mer tid till att utforska det svenska vägnätet // HansR

2010-06-21 @ 23:11:51
URL: http://www.mctouring.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0