Skynda ...

... att fynda!!! Nu är det bråttom!!! Jag har sedan ett par år tillbaka njutit underbara MC turer iförd Pierre Roberts fantastiska microfiber karlsonger, ja lite mer än så har jag ju haft på mig men längst in under har dessa boxershorts setat helt perfekt. Den stora fördelen med dessa underbyxor för män , men som också finns i varianter för kvinnor, är att de är sömnlösa i bakdelen och tyget släpper igenom all fukt. Det innebär att det skapas mycket liten risk för skavsår i bakdelen pga fuktiga sömmar, något som inte är helt ovanligt när man setat länge i sadeln och klämt in fuktiga sömmar i skinnet. Jag har hittills inte hittat några bättre än Pierre Roberts Boxers Microfibre Stretch, förutom vissa underställsbyxor som kan köpas i sportaffärer (typ Gunde Svans vindtrosa). Men de brukar både vara dyrare och inte lika bra, framförallt inte lika allsidiga. Pierre Roberts Boxers reglerar både värme och kyla på ett bra sätt och sköter fukttransporten på bästa sätt. Tyvärr, tyvärr tänker Pierre Robert sluta sälja dessa Boxers då allt för få vill köpa och det kan jag inte riktigt förstå, alltså varför så få köper dessa? Troligen beror det på att svenska och norska män fortsatt är ganska konservativa och inte kan tänka sig någon annan variant än den i bomull. Kvinnor har varit av en annan uppfattning länge men tydligen är det inte lika enkelt att övertyga män!? Vill du ändå ta chansen att prova ett par sådana Boxers ska du uppsöka närmaste Coop Forum i Sverige eller nästan vilken matvarubutik som helst i Norge och köpa ett par för test!!! Jag skulle bli mycket förvånad om du inte blev nöjd men du får gärna höra av dig och berätta! Tänk bara på att de ska vara märkta med ”BOXERS Microfibre STRETCH”. Pierre Robert säljer även i nästan alla matvarubutiker i Sverige men där säljs tyvärr enbart bomullsvarianten, så det är bara hos Coop Forum i Sverige du hittar rätt sort. priset är 99:-/styck men då har du också riktigt god hållbarhet. Självklart fungerar de även bra i andra lägen än på MC turen och själv kör jag inte med någon annan variant, vare sig i vardag eller helg :)

Läs mer här: http://www.pierrerobert.no/Menn/Undertoey/Microfibre-Boxer/(color)/0

vem vet kanske hjälper det om vi blir fler som köper då kanske Pierre Robert fortsätter med sin försäljning :)


Kommentarer
Postat av: Paul Stjernquist

Hej Hans!

Tog dig på orden och införskaffade ett par stycken av Pierre Roberts fantastiska microfiber kalsonger.

Har bara hittat dessa á 99kr, på Coop forum vid stadion i Malmö. Håller med dig att dessa är både prisvärda och bra. Köpte också några under Mc resan Norges Tak 2010.

Just nu är det stopp för Mc åkning, jag kör inte under vintertid men snart, om kanske om ett par månader är kanske det vita underlaget borta här söder över och då väntas åter härliga tider.Ha.. det gottMvh / Stjerna

2010-12-03 @ 18:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0